Odabrani će moći će da isprobaju igru, imaće na izbor između tri klase od ukupno planiranih sedam

 

Blizzard je otkrio da je prva tehnička alfa verzija od planirane dvije za Diablo 2: Resurrected biti puštena 9. aprila u 16.00 časova po našem vremenu. Tehnička alfa verzija će biti samo na računaru.

Da biste ušli u tehničku alfu, trebate biti nasumično izabrani. Od onih koji se prijave za tehničke alfa testere, jedan dio će biti izabran. Upute za pristup biće poslate se na e-poštu na koju su se ljudi prijavili. Dakle, ako ste se prijavili, svakako obratite pažnju na svoju e-poštu u narednih nekoliko dana. Ukoliko se niste prijavili još nije kasno, prijavu možete popuniti na ovom linku.

Diablo 2: Resurrected tehnička alfa će trajati do 12. aprila u 19.00 časova. Tokom alfe moći ćete odabrati da igrate kao tri od sedam klasa koje će biti u igri – Barbarian, Amazon ili Sorceress. Alfa će obuhvatiti Act I „The Sightless Eye“ i Act II „The Secret of the Vizjerei“ kampanje.

Iako neće biti ograničenja nivoa, tehnička alfa bit će ograničena na sadržaj za jednog igrača, tako da ćete morati sami grindovati. Blizzard kaže da će druga alfa biti za multiplayer igre – druga alfa bit će održana kasnije ove godine.

Igru je razvio Vicarious Visions, tim koji stoji iza igara Tonyja Hawk Pro Skater 1 + 2. Diablo 2: Resurrected je remaster originalnu igre i njenoe ekspanzije Lord of Destruction s novom grafikom, podrškom za Battle.net i unakrsnom progresijom.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.