Nema izbjegavanja online demona

 

Blizzard je potvrdio da Diablo 4 neće imati offline režim rada. Govoreći tokom panela održanog na BlizzCon-u 2019, vodeća dizajnerica Angela Del Priore odgovorila je na pitanje može li se igra igrati solo i hoće li podržavati „potpuno offline način rada“. Iako multiplayer neće biti obavezan, za igranje će vam trebati internet veza.

„Nećemo podržavati offline režim za Diablo 4“, odgovorila je Del Priore. „Ali kao što sam rekla prije, ništa u Diablu 4 neće zahtijevati druženje. Možete igrati solo i tamnice su privatne. Područja za kampanje će takođe ostati privatna.“

Ovo ne bi trebalo biti veliko iznenađenje za Diablo plejere na PC-u, posebno one koji su igrali Diablo 3, a za njegovo funkcioniranje je potrebna internet veza od pokretanja. To je slučaj i sa većinom ostalih velikih franšiza kompanije Blizzard, poput World of Warcraft, Overwatch i StarCraft.

Međutim, konzolaške verzije Diablo 3 uključuju mogućnost igranja van mreže. Diablo 4 je u razvoju za PS4 i Xbox One, kao i PC. U izjavi za GameSpot, predstavnik Blizzard-a potvrdio je da će Diablo 4 biti dostupan samo na mreži u svim verzijama, uključujući PS4 i Xbox One.

Ukoliko ste propustili, pogledajte fenomenalne video trejlere i game play igre Diablo 4 sa predstavljanja na BlizzCon-u 2019 na ovom linku.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.