Ove sedmice su kao i do sad u ponudi dvije besplatne igre na Epic Games platformi

 

Jedna igra koji Epic Games poklanja besplatno je Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, ona vam omogućava da uskočite u ulogu poznatog detektiva i da rješavate uzbudljive slučajeve koje niko drugi nije u mogućnosti da riješi. Draž ove igre je da imate potpunu slobodu u istraživanju i rešavanju slučajeva, baš kao pravi detektiv.

Druga igra koju Epic Games ove sedmice poklanja besplatno svojim fanovima je Close to the Sun, sa kojom ćete zakoračiti u alternativnu 1897. godinu, u kojoj se sve vrti oko moćnog izuma Nikole Tesla, sprave nazvane Helios. Ovaj horor naslov je prepun misterija i verovatno će vam se dopasti.

Procedura je ostala ista kao i do sada, potrebno je proći besplatni proces kupovine na sajtu prodavnice, nakon čega igre ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Pročitajte još: U pripremi novi PUBG koji nije nastavak originala već ima priču

Vremena za preuzimanje imate do četvrtka, 16. aprila, kada u ponudu stiže novi paket besplatnih igara, koji sačinjava dobri Just Cause 4, koji se pojavio prije manje od dvije godine.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.