Akcioni triler “Poslednji strelac” imaće premijeru u utorak 12. marta od 20 sati u CineStar biskopu u Ada Molu, saopštili su iz produkcijske kuće Film Plus Pictures

 

„Poslednji strelac“ je akcioni triler sa jakom dramskom pričom glavnog junaka inspektora Kuruzovića kojeg igra Nenad Jezdić.

Inspektor Kuruzović nakon smrti voljene supruge uviđa besmisao svog života, provodi dane sa svojim jazavičarem Čedom i čita knjige, sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), poznati balkanski kriminalac koji je umešan u ubistvo supruge Kuruzovića.

Ovo je samo početak avanture koju predvodi g. Baltazarević, koga je sjajno predstavio Miloš Timotijević.

„Ja sam suštinsku, emocionalnu inspiraciju i empatiju našao u tome što ovaj karakter opet nekako svodi svoj životni račun. Ovaj karakter je ostao sam. On je osuđen na život i na jednu emocionalnu razmjenu sa psom, vjerovali ili ne, i sa ponekim čovjekom“, rekao je Jezdić.

„Meni je bilo najinspirativnije da čovjek svoju najizrazitiju emociju uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. I to je ono gde sam ja našao najveći prostor i radost rada na ovom projektu“, naveo je glavni glumac Nenad Jezdić.

U glavnim ulogama su Nenad Jezdić, Miodrag Krstović, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević i Nataša Marković dok scenario potpisuje Branislav Janković.

Film „Poslednji strelac“ rađen je u produkciji Film Plus Pictures i u bioskope širom Srbije stiže 14. marta.

Trejler za ovaj uzbudljivi akcioni film možete pogledati u videu ispod: