Copilot Pro preplata će biti dostupna i privatnim i poslovnim korisnicima Microsoft aplikacija, za desktop i u okviru mobilne aplikacije

 

Pretplata za Copilot Pro, koja će da „poboljša i ubrza iskustvo saradnje sa vještačkom inteligencijom na svakom koraku“, puštena je za javnu distribuciju.

Copilot Pro je premijum usluga, koja se nadograđuje na postojeće pretplate na Microsoft 365 Copilot i besplatni Copilot u Windows-u, i donosi nove funkcije i mogućnosti, kao i brži i pouzdaniji rad.

Svima onima koji se odluče da plate novu mjesečnu pretplatu u iznosu od 20 dolara na raspolaganju su brojne opcije. Copilot Pro će moći da piše, programira, dizajnira, kreira prezentacije za njih i pomaže im da poboljšaju produktivnost i kreativnost.

Pretplatnici će tako moći da dodaju Copilot svom radnom iskustvu u Word-u, Excel-u (još uvek u pregledu), PowerPoint-u, Outlook-u i OneNote-u, bez obzira da li koriste Windows, Mac ili iPad. Naravno, pretplata na Copilot Pro je nadograđena na postojeće pretplate za dobro poznate kancelarijske pakete M365 Personal ili Family.

Pored integracije sa Office-om, Copilot Pro obezbjeđuje pristup najnovijim OpenAI modelima i poboljšava Image Creator iz Designer-a.

Ako niste pretplaćeni na Microsoft 365, možete se pretplatiti samo za Copilot Pro da biste dobili brži pristup GPT-4 Turbo. Pretplata će uskoro da uključuje alat za pravljenje sopstvenog Copilot GPT-a, sličan verziji lansiranoj prošle godine za preduzeća.

 

Copilot Pro dostupnost

 

Microsoft želi da privuče nove korisnike pretplatom na Copilot Pro, dajući im brži pristup najnovijim AI modelima i alatima za kreativnost. Nove funkcije će biti dostupne na webu, u Windows i Mac aplikacijama i na mobilnim uređajima.

Ova pretplata će takođe biti otvorena za više poslovnih korisnika, uz mjesečnu pretplatu od 30 dolara po korisniku.

Iz Microsoft-a napominju da Copilot Pro za sada nije dostupan na svim tržištima i na svim jezicima, ali najavljuju njegovo postupno globalno širenje. Do tada – osnovna verzija Copilot-a dostupna je besplatno svima, kako na webu tako i unutar mobilnih aplikacija.

(IT mixer)