Aplikacija se temelji na FastReview karticama unutar objekata, a korisnici prislone mobilni telefon na modul te tako ostave recenziju u dvadesetak sekundi

 

Petar Aračić, bivši direktor hotela, a danas direktor hrvatskog startapa Fast Review je osmislio istoimenu veb aplikaciju kojom se, kako tvrdi, lakše dolazi do pozitivnih online recenzija, ali i koja pomaže pri jačanju brenda i uspješnijem vođenju poslovanja.

Aplikacija je green solution i temelji se na postavljanju FastReview kartica unutar objekata, a korisnici usluga trebaju da prislone svoj mobilni telefon na FR karticu, odnosno modul i tako da ostave recenziju, u manje od 20 sekundi.

“Jedino efikasno rješenje je usresrediti se na dobijanje pozitivnijih online recenzija klijenata. Sve je u tome da se što više postojećih zadovoljnih klijenata motiviše da ostave svoje mišljenje, odnosno težimo pozitivnom ‘online word of mouth’. Boreći se s online reputacijom u svakom svom dosadašnjem hotelu i biznisu generalno, došao sam na ideju da osmislim najjednostavniji način koji će mi pomoći da moja online reputacija bude realna i proporcionalna stvarnom kvalitetu usluge koju nudimo.“ – objašnjava direktor startapa Fast Review.

„Uz pomoć poslovnih partnera i kolega iz biznisa, došao sam do rješenja. Tako je nastao Fast Review koji već više od pola godine pomaže mnogim kompanijama da steknu više pozitivnih online recenzija od strane svojih klijenata”, pojašnjava Aračić.

Kažu da su potencijal njihovog startapa i ideje prepoznala dva velika međunarodna fonda na ovogodišnjem veb samitu, gdje su iz hrvatskog startapa predstavili svoje Fast Review rješenje.

Želja im je da postanu vodeći softver u svijetu u ovom segmentu, a dosad su prodali franšize na šest teritorija.

Njihovo rješenje su dosad već prepoznale hotelske grupacije CrownPlaza, Hilton, Raddison Blu, restorani Mime’s Trattoria i Johann Francka, Eko taxi, veliki broj privatnih poliklinika i većina poznatih hrvatskih vinara.

(Poslovni dnevnik)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.