Trejler za film Black Widow  ili Crna udovica konačno stavlja Marvelovog heroja Scarlett Johanson u centar pažnje

 

Glavna priča Osvetnika  možda je završila u Avengers: Endgame prošlog aprila, ali prvi trejler za film Crna udovica, Scarlett Johansson je podsjetnik da Marvel Studios nije radio sa svojom originalnim ekipom.

Crna udovica je dugoočekivani samostalan film koji se fokusira na krvavu prošlost Nataše Romanoff. Film se odvija u dvogodišnjem jazu između Kapetanije Amerike: Građanski rat i Osvetnici: Beskonačni rat. To takođe objašnjava kako Marvel može uopšte da radi film o crnoj udovici, s obzirom na to da se Romanoff žrtvuje kako bi osigurala da Osvetnici mogu osigurati kamen duše u pokušaju da sruše Thanosa.

Iako je ovo prvi trailer objavljen u javnosti, duža verzija prikazana je na Dznijevoj dvogodišnjoj konvenciji obožavatelja D23 u augustu. Trailer se fokusirao na Romanoff-ino putovanje u Budimpeštu. To je lokacija na kojoj se Clint Barton (Hawkeye) više puta referirao u raznim filmovima o Osvetnicima, uključujući Endgame. Ovaj trailer sadrži impresivan prizor između Romanoff i žene po imenu Yelena Belova. Belova postaje druga Crna udovica u seriji stripova, a u trejleru se pominje Romanoff-ina sestra.

 

Film Black Widow označava početak faze 4 Marvel studija

 

Obožavatelji su dugo čekali samostalan film o Crnoj udovici. Šef Marvel Studios Kevin Feige prvi je spomenuo da su razgovori o samostalnom filmu Black Widow u toku još 2010. godine, nakon objavljivanja Iron Man 2 i nešto prije 2012. godine The Avengers.  Feige i ostali rukovodioci Marvela tokom godina ponavljali su da su i kompanija i Johansson zainteresovani za snimanje filma, ali ništa službeno nije najavljeno do 2018. godine.

Pročitajte još: Star Wars: Rise of Skywalker scenario završio na eBay-u nakon što je John Boyega partijao i zaboravio na njega

Johansson je jedan od posljednjih originalnih Osvetnika koji je dobio solo projekat. Robert Downey Jr., Chris Evans i Chris Hemsworth igrali su u više pojedinačnih filmova (Iron Man, Captain America, i Thor). Dok je Jeremy Renner na Disney + imao svoju vlastitu seriju Hawkeye. Mark Ruffalo jedini je izvorni glumac iz ekipe Avengers koji nema svoj vlastiti film o Hulku, jer Universal Pictures posjeduje prava na bilo koji samostalni Hulk film.

Crna udovica označiće početak faze 4 Marvel Studios-a kada bude objavljena 1. maja 2020. The Eternals (Vječni) će uslijediti 6. novembra.

(TheVerge)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.