Evan Blass (poznatiji kao @evleaks) podijelio je fotografije kako izgleda prvi zvanični render na dolazeći sklopivi displej Motorola RAZR 2019 telefona. Za razliku od rendera za obožavatelje Motorola telefona koji je korišten kao teaser u maju, slika koju je Blass podijelio izgleda kao službena marketinška fotografija. Nije iznenađujuće da uređaj izgleda poput originalnog RAZR-a, zajedno s zadebljanjem na donjem dijelu telefona. Zahvaljujući faktoru okretanja uređaja, čini se da će prednja kamera omogućiti snimanje selfija i regularnih snimaka preklapanjem zaslona. Tu je i senzor otiska prsta okrenut prema prednjem dijelu.

Motorola RAZR 2019
Fotografije rendera Motorola RAZR 2019 (Foto: Evan Blass)

Trenutak nakon što je Blass podijelio svoju fotografiju s RAZR-a, holandski web site Mobielkopen objavio je dodatne slike telefona, kao i specifikacije. Fotografije su slabijeg kvaliteta koje daju uvid u profil Motorola RAZR 2019 telefona. Navodno će telefon imati Snapdragon 710 procesor, uz 4GB RAM-a i 128GB interne memorije ili verzija sa 6GB RAM-a i 256GB interne memorije. Na pomenutoj web stranici se navodi da telefon uključuje i skromnu 2.730mAh bateriju.

Motorola RAZR 2019
Motorola RAZR 2019 (Foto; mobielkopen.net)

Iako je najbolje tretirati bilo koji spektar skeptično, možda želite biti još skeptičniji prema ovom. Qualcommovi čipovi od 700 serija uglavnom su viđeni na kineskom tržištu, a koliko znamo da nijedan američki operater nije prodao telefon sa Snapdragon 710. Za telefon koji bi navodno trebao biti ekskluzivan Verizon, bio bi to neobičan izbor. Uvijek postoji šansa da evropski model može isporučiti različit procesor Verizonovoj jedinici, kao što to često čine Samsungovi vodeći telefoni.

Povezan tekst: Motorola pametni telefon na preklop do kraja godine

Pretpostavljamo da će Motorola novi RAZR službeno objaviti 13. novembra, kada kompanija bude domaćin press konferencije u Los Anđelesu.

(IT mixer / Engadget)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.