Izbjegavajte motanje po jezivim seoskim kućama

 

Ghostbusters se ponovo vraća na veliko filmsko platno – ovaj put s pravim nastavkom originalnih filmova. Prvi trailer za Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova – zagrobni život) postavlja scenu za mali grad koji progoni samohranu majku i njeno dvoje djece koja pokušava započeti novi život.

Dok se obitelj pokušava smjestiti u njihovu jezivu staru seosku kuću, grad propadaju neobični zemljotresi i neobjašnjive pojave. Na stranu što veoma podsjeća na Stranger Things, trejler također ima jasnu vezu s izvornom posadom Ghostbustera – posebno sa Egonom bez naočala (kojeg je glumio pokojni Harold Ramis). Očekuje se da će originalni glumci filma, uključujući Bill Murray-ja, Dan Aykroyd-a i Ernie Hudson-a, ponoviti svoje uloge.

Pročitajte još: Trejleri koje ste možda propustili: Black Widow, No Time to Die, Mulan…

Ghostbusters: Afterlife zvijezde su Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace i Finn Wolfhard. U kina stiže u julu 2020. godine.

U nastavku pogledajte video trejler za Ghostbusters: Afterlife.

(TheVerge)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.