Donosimo vam deset novih trejlera koji su se pojavili  početkom ovog mjeseca. Pogledajte u nastavku.

 

BLACK WIDOW / CRNA UDOVICA

Najzad, Crna udovica Scarlett Johansson dobija svoj film. Jedna od divnih stvari o MCU je koliko je studio voljan pustiti pojedine filmove da zarone duboko u različite žanrove, a Black Widow se zaista osjeća kao izravni špijunski triler. Mislimo, s nekim super-top, Marvelovim akcijskim nastavcima takođe. Ali isto tako s nekim intimnim sukobima i dramom. Film izlazi 1. maja.

NO TIME TO DIE / NEMA VREMENA ZA UMIRANJE

Daniel Craig započeo je svoju karijeru kao James Bond s filmom koji nije bio samo dobar za Bond film, već ga je vrijedno pogledati u svakom pogledu. Ostatak njegovih filmova o Bondu? Ne toliko. Nema vremena za smrt njegova je posljednja šansa, a u projektu su neka velika imena koja će mu u tome pomoći – režiju potpisuje Cary Joji Fukunaga, a Phoebe Waller-Bridge pomogla je u poliranju scenarija. Za sada se nekako čini kao kolekcija najvećih hitova Bonda; nije tako loše, ali nije ni tako impresivno. Film izlazi 8. aprila.

MULAN

Disney je konačno objavio puni trejler za Mulan prošle sedmice. Prikazuje raznolik film, neke raskošne lokacije i namještanje u očito epsku bitku, istovremeno održavajući ono što se čini kao stvarno klasičan, Diznijev književni pristup. Izlazi 27. marta.

JUST MERCY / SAMO MILOST

Just Mercy ima čitavu plejadu zvijezda, a Jamie Foxx i Michael B. Jordan ispričali su istinitu priču o čovjeku koji je pogrešno osuđen za ubistvo. Ovaj trailer je zapravo kraći od prvog trejlera koji je izašao, ali izgleda puno bolje od duže verzije. Ovdje se vidi koliko su jake scene i zašto će ih biti vrijedno pogledati. Film izlazi između 25. decembra i 10. januara.

AWKWAFINA IS NORA FROM QUEENS / AKWAFINA JE NORA IZ KVINSA

Awkwafina je vrlo brzo postala obavezno vidljiva, urnebesna prisutnost na ekranu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će dobiti vlastiti TV show. Awkwafina je Nora iz Kvinsa izgleda upravo onako škakljiva komična predstava koju biste željeli od nje. Počinje 22. januara.

https://www.youtube.com/watch?v=iftQNDmcetY&feature=emb_title

THE ASSISTANT / POMOĆNICA

Pomoćnica, koju je napisala i režirala kreatorica Castinga JonBeneta, Kitty Green, izgleda poput napetog i namjerno nemirnog filma o seksualnom napadu i zlouporabi moći na radnom mjestu. Čitav film se odvija jednog dana u životu nove asistentice, jer počinje da vidi šta se događa oko nje. Premijera filma je 31. januara u New Yorku i LA prije nego što se proširi u februaru.

TOGO

Film Togo je još jedan film o psima. Ovo nisu psi koji govore. Kretori filma su nekako dobili Willema Dafoea da bude zvijezda. Dakle, ovako izgleda Disney+ film.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.