Iz kompanije Gigabyte koja je vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica je najavljeno da će tokom avgusta/septembra predstaviti svoj prvi ultraširoki gejming monitor. Gigabyte G34WQC je 34-inčni model monitora, sa 21:9 odnosom stranica, a opremljen je 1500R zakrivljenim VA panelom.

Monitor nudi 1440p rezoluciju, uz osvežavanje ekrana od 144Hz i odziv od 1ms. Za performanse boja ima 8-bitni panel sa 120% sRGB pokrivenosti boja i sertifikovan je za VESA Display HDR400, čime se poboljšava kvalitet slike i kontrast.

Gigabyte G34WQC izgled zadnje strane

Monitor podržava i Gigabyte-ove klasične gejming karakteristike, kao što su Aim Stabilizer (smanjuje motiom blur tokom ciljanja) i Black Equalizer (više detalja u tamnim/mračnim scenama).

Gigabyte G34WQC stiže opremljen sa stereo zvučnicima, što korisnicima može uštediti prostor na stolu.

Za igranje i multimedijalne aplikacije, ultraširoki ekran nudi izvrsno vizualno iskustvo. Za ne-gejmerske aplikacije, nudi bolje iskustvo od klasičnih monitora jer pruža dodatni prostor koji olakšava rad sa više dokumenata i aplikacija koji se pokreću istovremeno.

Gigabyte G34WQC 34-inčni gejming monitor
Gigabyte G34WQC 34-inčni gejming monitor

Ne samo da ima savršene specifikacije za igranje, veći ekran, zajedno s omjerom 21: 9, idealan je i za kancelarijsku i rekreacijsku upotrebu.

(Techpowerup)

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.