Ghost of Tsushima, posljednja velika ekskluziva za Playstation 4 konzole zabilježila je ogroman uspjeh širom svijeta, a primarno u Japanu, zahvaljujući temi koju pokriva

 

Ghost of Tsushima je za jako kratko vrijeme stigao na sam vrh najbolje prodavanih novih franšiza ove generacije, a developeri iz studija Sucker Punch će se dodatno pobrinuti da to opravdaju.

Pored odlične priče, samurajskog gejmpleja i niza drugih pozitivnih elemenata, na jesen stiže veliki besplatni dodatak u vidu multiplejer moda. Multiplejer će biti kao dodatak vezan za samu igru. Međutim on će biti i zasebno iskustvo u kojem nema glavnog protagoniste Džina.

Umjesto toga, dodatak nazvan Legends će biti kooperativno iskustvo za do 4 igrača, podijeljenih klase sa spostvenim prednostima i sposobnostima koje će koristiti za susrete sa brojnim neprijateljima inspirisanim mitologijom Japana.

U Ghost of Tsushima: Legends će postojati posebna priča koji igrači mogu iskusiti, zatim Survival element, gde je potrebno savladati talase neprijatelja, kao i Raid mod.

Legends dolazi kao pravo iznenađenje, pošto ne donosi klasični multiplejer koji bi izgledao kao forsirani dodatak. On je nešto potpuno novo za Playstation 4 igrače, pošto nudi priče i modove različite od onih iz već dostupne singlplejer kampanje.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.