GoPro HERO10 Black Creator Edition kamera dolazi sa nosačem koji omogućava više od 4 sata neprekidnog snimanja

 

Kompanija GoPro je sada objavila još jedan paket za one koji žele sve što im je potrebno da započnu u jednom potezu: GoPro HERO10 Black Creator Edition uključuje kameru, dodatnu bateriju, 32GB SD karticu, novi Volta Batteri Grip, media Mod i Light Mod – sve u jednoj kutiji.

GoPro je ispunio te zahtjeve, ali ponekad vam je potrebno samo malo više od svega. Možda svjetlo za uslove slabog osvetljenja, zgodan stativ za podešavanje kamere bez upotrebe ruku ili samo dodatna baterija za duže sesije.

Snimanje akcionom kamerom trebalo bi da bude zabavno. Ne bi trebalo da bude komplikovano za postavljanje, samo bi trebalo da funkcioniše.

Nova GoPro HERO10 Black Creator Edition kamera taj problem rješava novim Volta držačem u koji je smješten dodatni baterijski paket od 4.900 mAh. On omogućava, zajedno sa ugrađenom baterijom, čak 4 sata video snimanja u 4K rezoluciji na 30 fps.

Držač posjeduje i noge pa kameru možete da postavite na bilo koju površinu za snimanje običnih ili time-lapse fotografija.

U kutiji se nalazi i dodatna (non-enduro) baterija, 32GB SD kartica, Media Mod i Light Mod, koji je u osnovi malo LED svjetlo koje se može pričvrstiti na vrh kamere.

Pored toga, kamera snima 5.3 K video, omogućuje snimanje usmjerenog zvuka i sadrži LED rasvjetu. To znači da je u stanju da snima prilično „ozbiljne“ filmove, kao što možete vidjeti u videu na kraju teksta.

Da snimci budu što bolji pomaže i odličan softver koji uključuje HyperSmooth digital video stabilizaciju i opciju snimanja slow-mo videa jednom osminom brzine.

Za sav taj kvalitet, mogućnosti i trajanje baterije moraćete i da odrešite kesu i platite 784,95 dolara.

(CineD)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.