Najviše što boli Capcom od ovog hakerskog upada jeste što je otkriveno kada izlazi Resident Evil: Village

 

Početkom ovog mjeseca, Capcom je objavio da su njihovi serveri kompromitovani ali nije otkrio koliko je ozbiljan bio napad. Capcom je juče objavio listu informacija koje misle da su hakeri „ukrali“ kao što su imena, mejlovi i personalne informacije zaposlenih u njihovim kancelarijama u Japanu, SAD i Kanadi.

Ono što je posebno interesatno je oko jedan terabajt podataka u vezi sa povjerljivim marketing detaljima o određenenim Capcom naslovima. Procurile informacije takođe otkrivaju i ciljeve prodaje, planove izdavanja, a i nenajavljene projekte na kojima trenutno radi Capcom.

Podaci koji najvjerovatnije najviše bole Capcom su detalji o predstojećoj Resident Evil: Village video-igri.

Resident Evil Village će najverovatnije doći i na PS4 i Xbox One, iako je video-igra najavljena samo za konzole sljedeće generacije i PC.

U dokumentu objavljenom na forumu se može vidjeti i da developeri planiraju da bude gotov krajem aprila 2021, a kao i sa prethodnim naslovima, dobićemo demo verziju pre izlaska.

Korisnici Playstation-a dobiće ga malo ranije od ostalih. Novi Resident će izgleda da sadrži i onlajn mod za više igrača pod nazivom Dominion, sličan Resistance dijelu, koji je došao zajedno sa Resident Evil 3.

Aprilski datum izlaska je dosta kasniji od ranije tradicije izdavanja igara, pošto su RE2 Remake i Resident Evil 7 izašli u januaru. Ako je ovo istina, Village će pribjeći sličnom datumu izlaska kao i ovogodišnji rimejk trećeg dijela.

(play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.