Velike vijesti donose Microsoft i 343 Industries vezane za Halo Infinite i mutliplejer komponentu koji će posjedovati

 

Umjesto da se multiplejer nađe u istom paketu kao i cijeli Halo Infinite na jesen kada se pojavi, on će zapravo biti potpuno besplatan za sve igrače u svijetu.

Otkriveno je i da će multiplejer mod podržavati prikaz u 120FPS na Xbox Series X konzoli. Frejmrejt će biti otključan za PC verziju koja takođe stiže krajem godine. Bilo da ste Halo fan ili ne, ovo su odlične vijesti, pošto se već govori da će Infinite donijeti bogati multiplejer.

Kompanija 343 Industries će više detalja o multiplejeru, kao i bolji prikaz gejmpleja, pružiti kasnijeg datuma, potencijalno na novom Xbox Games događaju koji treba da se održi u avgustu.

Najava besplatnog multiplejera će barem malo umiriti igrače kojima se nije dopao prošlonedjeljni prikaz gejmpleja iz Halo Infinite kampanje, a za nezadovoljstvo se navode razlozi poput grafike koja ne pripada next-gen konzoli, slabim animacijama i ne-dinamičnom svijetu.

Halo igre važe za one sa najboljim multiplejerom i mnogi se nadaju da će tako biti i sada. Igrača svakako neće manjkati.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.