Vjerovatno ste primetili da je sa novom Hearthstone zakrpom stigao i set od triju novih pozadina za karte koje dobijate ulogovanjem u Hearthstone preko različitih uređaja.

Jedna se dobija kada uđete na vaš nalog preko kompjutera, druga preko Android telefona/tableta i treća preko iPhone uređaja.

Ukoliko nemate pristup nekom od ovih sistema ili vas prosto smara da se maltretirate logovanjem na svaki, postoji način da sve tri uzmete preko kompjutera.

Sljedeći trik sa Hearthstone zajednicom podijelio Redditor Agmen92. Naime, potrebno je da u folderu gde vam je instaliran Hearthstone pronađete fajl koji se zove “client.config”. Ako niste mijenjali putanju prilikom instalacije Hearthstone vam se na Windowsu obično nalazi u folderu “C:\Program Files (x86)\Hearthstone”, tako da probajte tu da ga nađete.

Kada ga nađete, otvorite ga i ukucajte sledeće stvari, kako bi emulirali da ste na Androidu ili iPhoneu:

[Emulation]
emulateOnDevice = 1
DeviceName = "Android Phone"
[Emulation]
emulateOnDevice = 1
DeviceName = "iPhone"

Nakon toga sačuvajte fajl sa tim linijama (ctrl+s), i kada sledeći put iđete u igru, prevarićete sistem da misli da igrate preko ovih uređaja. Naravno, nemojte obe linije teksta odjednom, nego prvo jednu, pa onda obrišete tu i sljedeći put sačuvate drugu.

Osim ovih novih pozadina karata, na ovaj način možete uzeti i besplatne packove ukoliko odigrate jednu ranked partiju dok igra misli da ste na ovim uređajima, ukoliko nikada ranije to niste iskoristili (besplatne packove za ranked igranje na različitim uređajima).

I to je to, uživajte u nagradama!

Izvor: rur.rs