Nokia je predstavila dva pristupačna modela Nokia 3.4 i Nokia 2.4, a u prodaju je pušten Nokia 8.3 5G model više klase

 

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas je predstavila dva nova dodatka svojoj porodici pametnih telefona – Nokia 3.4 i Nokia 2.4.

 

Nokia 3.4

 

Nokia 3.4 nudi ozbiljne nadogradnje performansi zahvaljujući čipsetu Qualcomm Snapdragon 460 koji pruža više snage. Tu je i HD+ ekran djagonale 6.39 inča sa otvorom za prednju kameru. Trostruka kamera uključuju 13 MP glavnu, te 5 MP ultraširoku i 2 MP dubinsku za bolje bokeh portrete i funkciju fotografisanja podržanu vještačkom inteligencijom.

Nokia 3.4 dolazi sa operativnim sistemom Android 10 i Android obećanjem Nokia telefona, koje se odnosi na obezbjeđivanje bezbjednosnih i softverskih nadogradnji tokom predstojećih godina. Sve ovo je podržano baterijom od 4.000 mAh.

 

Nokia 2.4

 

Nova generacija Nokia 2 telefona korisnicima donosi karakteristike kao što su napredno fotografisanje uz podršku vještačke inteligencije, koje sadrži poseban noćni režim i Portrait Editor koji pruža mogućnost umjetničkog uređivanja fotografija uz pomoć svojih prilagođenih oblika i zamućenih pozadina.

Tu su i senzor za otisak prsta i otključavanje prepoznavanjem lica koje je podržano tehnologijom vještačke inteligencije, koje omogućava jednostavan pristup uređaju i dodatnu bezbednost, uz ekran dijagonale 6,5 inča.

Nokia 2.4 ima dvije zadnje kamere, veliku bateriju od 4500 mAh, širu paletu boja kućišta i atraktivnu cijenu od 119 evra.

 

Nokia Power Earbuds Lite

 

Nove Nokia Power Earbuds Lite slušalice pružaju 35 sati reprodukcije i udoban dizajn sa intuitivnom kontrolom na dodir koja vam omogućava jednostavnu navigaciju bez obzira na to da li obavljate pozive ili preskačete numere.

Sertifikat IPX7 znači da su vodootporne na dubini do 1m tokom 30 minuta, i da se bez brige možete oznojiti u teretani ili trčati po kiši, dok 6-milimetarski drajveri grafenskog zvučnika pružaju jasan zvuk.

Cijena novih slušalica je 59,99 evra

 

Nokia Wireless Speaker

 

Nokia Wireless Speaker je prenosni zvučnik koji nudi 4 sata rada, bluetooth 5.0, može se povezati s još jednim zvučnikom za stereo način te ima integrisani mikrofon. Sve to za 34,90 evra.

 

HMD Connect Pro

 

HMD je najavio i uslugu HMD Connect Pro, što bi trebalo da bude lakši način za preduzeća da na bezbedan i transparentan način povežu svoje pametne telefone i druge uređaje širom svijeta.

Usluga nudi centralizovano upravljanje SIM karticama, pružajući potpunu kontrolu i sprečavanje prevara, sa bezbjedno usmjerenim informacijama o upotrebi u realnom vremenu, dijagnostikom uživo i rješavanjem problema. Obuhvata 600 mreža u 160 zemalja.

 

Nokia 8.3 5G

 

Nokia 8.3 5G kreće u prodaju od danas uz prosječnu cijenu od 599 evra.

Nokia 8.3 5G kondenzuje više od 40 različitih RF komponenata u jedan modul, što ga čini ne samo globalnim uređajem već i pametnim telefonom koji je spreman za budućnost i za sve naredne inovacije u oblasti 5G tehnologije.

Osim toga, svi vlasnici Nokia 8.3 5G telefona će dobiti besplatno šestomesečno probno članstvo za Google One, uz dodatnih 100 GB prostora za skladištenje na Google Drive, Gmail i Google Photos – reč je o sveobuhvatnom članstvu koje možete da delite sa do 5 dodatnih korisnika.

Više o ovom modelu možete da pročitate u našoj vijesti: Nokia 8.3 – Prvi Nokijin 5G pametni telefon | Video

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.