Za lice repera i producenta Will.i.am-a kompanija Honeywell, koja je dobro upućena u ličnu zaštitnu opremu i prećiščivače vazduha, napravila je masku Xupermask

 

Xupermask – maska kompanije Honeywell, ima LED svjetla i Bluetooth slušalice sa aktivnim prigušivanjem buke, koje uz pomoć magneta pristaju na masku kada nisu u upotrebi.

Maska ima HEPA filtere sa obje strane, koji imaju tri brzine i zamjenjivi su, a preporučeno vrijeme upotrebe im je 30 dana.

Iako je Will.i.am najpoznatiji kao jedan od članova grupe Black Eyed Peas, Xupermask više liči na nešto što bi možda nosili pioniri elektronske muzike Daft Punk.

To je zahvaljujući glavnom kreativnom direktoru Xupermask-a Joseu Fernandezu, koji je dizajnirao za neke od najpoznatijih superheroja Holivuda, poput Betmena i Spajdermena, skafandere za posadu rakete Falcon 9, ali i kostime za Daft Punk.

Silikonska maska sa elastičnim kaišem i dvije opcije veličine znače da Xupermask vjerovatno odgovara raznim oblicima glave. Masku ćete morati da punite, ali baterija traje do 7 sati istovremeno. Pored toga, možete je puniti dok je nosite.

Xupermask

Čak i pošto ste dobili vakcinu protiv koronavirusa, i dalje morate nositi masku na otvorenom, saopštili su iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

Dobro je i da ponuda na tržištu već postoji. Kompanija Razer je najavila Project Hazel, providnu masku sa LED svjetlima i algoritmima za obradu zvuka, tako da je vaš glas čist i dovoljno glasan. LG takođe ima masku na baterije, sa ugrađenim pročišćivačem vazduha.

Međutim Xupermask će biti dostupan za kupovinu prije bilo koje druge, barem u SAD-u. U prodaji je 8. aprila na Xupermask.com po cijeni od 299 američkih dolara za SAD, Kanadu, UK i Evropu.

(B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.