Brend kineskog Huaweia Honor osvojio je nagradu Evropskog udruženja za sliku i zvuk (EISA).

HONOR 20 PRO dobio je nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020’ za izvanredan dinamički holografski dizajn i veličanstvenu AI Quad kameru.

Ovo je druga velika nagrada za HONOR 20 PRO, nakon što je ranije ove godine ostvario drugi najbolji DXOMark rezultat sa 111 bodova.

Kao treći HONOR pametni telefon kojeg je nagradila EISA, nakon Honora 8 Pro i Honora 10, HONOR 20 PRO pohvalili su kao „savršen izbor za one koji traže napredan, fleksibilan i moderno dizajniran pametni telefon.“

EISA je pohvalila HONOR 20 PRO za „zapanjujući finiš od trodimenzionalnog gradiranog stakla s aluminijskim okvirom i izvanrednu bateriju od 4.000 mAh.“

EISA je također istaknula da „četvorostruka kamera na zadnjoj strani obećava nezaboravne fotografije zahvaljujući 48-megapikselnom senzoru za nevjerojatne noćne fotografije, telefoto senzoru od osam megapiksela, ultraširokom senzoru od 16 megapiksela, te makrosenzor od 2 megapiksela za one koji imaju oko za detalje“.

Huawei Mate 30 ima podršku za brzo bežično punjenje od 25W?

Sa svim tim karakteristikama, HONOR 20 PRO nudi „kompletan set vodećih karakteristika po cijeni koja će se zasigurno svima svidjeti.“

Osnovano 1982. godine, Evropsko udruženje za sliku i zvuk (EISA) multimedijsko je udruženje koje testira potrošačke elektroničke proizvode.

Nagrade EISA-e poznate su kao jedna od najprestižnijih potrošačkih preporuka koju proizvodi mogu dobiti i ključni su pokazatelj za najbolje odluke potrošača o kupnji.

Nagrada ‘EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020’ potvrđuje da je HONOR oduvijek bio posvećen pružanju najboljeg proizvoda svojim korisnicima.

HONOR je uočio da su snimke i selfiji postali dio svakodnevnog života milenijalaca i Generacije Z. Zato, kako bi udovoljio njihovim potrebama, HONOR je ponudio HONOR 20 PRO koji pruža vrhunske mogućnosti kamere u različitim scenarijima.

Prvi svjetski dinamički holografski dizajn čini HONOR 20 PRO ne samo pametnim telefonom, već i uređajem vrhunskog dizajna. Kapacitet baterije od 4.000 mAh i dvostruki NPU čipset omogućit će korisnicima nesmetano i sigurno cjelodnevno korišćenje.

(ICTbusiness)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.