Honor objavlio da se udružio sa razvojnim programerom igara Gameloft kako bi kreirao specijalnu verziju Asphalt 9: Legends za Porsche Design Magic V2 RSR

 

Partnerstvo Honora i Gameloft-a donosi novu verziju popularnog gejming naslova Asphalt 9: Legends, koji je po prvi put bolje prilagođen velikom ekranu preklopnih pametnih telefona.

Dakle, serija Honor Magic V2 predstavlja prve preklopne telefone na svijetu koji pokreću ovu igru pri 120 FPS sa remasterisanim kvalitetom slike za igranje. Sa 120 FPS, mobilni trkači mogu imati koristi od „glađe“ grafike koja ih uranja u posljednje sezone Dragon Race i Festive Sparks Asphalt 9: Legends, čineći driftovanje u luksuznim automobilima pod polarnim svjetlom stvarnošću.

Takođe, 120 FPS omogućava brže vrijeme reakcije za takmičare koji žele da izvode vratolomije, savladaju brze trke i jure pored takmičara na virtuelno rekreiranim ulicama različitih gradova širom svijeta.

Rekonstrukcijom procesa renderovanja mobilnih igara, korišćenjem tehnologije zamjene shadera, ponovnim zamišljanjem fizičkih tekstura sa tehnologijom rekonstrukcije ivica zasnovanom na GPU-u i integracijom mogućnosti renderovanja preklopne grafike sa AI, Honor i Gameloft pružaju novo iskustvo igranja za Asphalt 9: Legends i pružaju igrače sa veoma verodostojnim vizuelnim prikazima.

 

Partnerstvo koje obećava

 

„Honor dosljedno jača svoju poziciju na tržištu sklopivih uređaja kontinuiranom težnjom ka razvoju i održavanju konkurentske prednosti kroz otvorenost i saradnju. Naša najnovija saradnja sa Gameloft-om na optimizaciji igre na Porsche Design Honor Magic V2 RSR je dokaz naše posvećenosti stvaranju najboljeg korisničkog iskustva za Honor sklopive uređaje. Kroz integraciju hardvera i softvera u sklopive uređaje, Honor ima cilj da stvori obostrano koristan ekosistem koji potrošačima pruža najnoviju tehnologiju“, rekao je Fei Fang, predsjednik Honor linije proizvoda.

„Prethodni sklopivi modeli pametnih telefona često su žrtvovali tehnološke i grafičke performanse, što je rezultovalo prazninom na tržištu i nedostatkom naprednijih iskustva igranja. Naše partnerstvo sa Honorom kombinuje našu stručnost u razvoju mobilnih igara sa Honorovim mogućnostima u besprijekornoj integraciji softvera i hardvera u sklopive uređaje, kako bi korisnicima širom sveta pružili neuporedivo iskustvo u Asphalt 9: Legends“, rekao je Henry Pan, potpredsjednik Globalnog OEM poslovnog razvoja u Gameloft-u.

 

Igranja igara na preklopnim telefonima

 

Potpuno novo iskustvo igranja igara na velikom ekranu je još jedan korak naprijed za Honor na njegovom putu ka stvaranju obostrano korisnog ekosistema, koji se čvrsto postavlja na čelo integracije sklopivih uređaja u mainstream.

Adaptacija Asphalt 9: Legends za ovaj model je primjer interdisciplinarne inovacije i primjer kako su otvorenost i saradnja doveli do toga da dve kompanije vode u polju igranja igara na preklopnim pametnim telefonima.

Optimizovana igra će biti dostupna na Google Play-u za Honor Magic V2 i njegovu Porsche verziju tokom februara. Inače, Magic V2 je dostupan u crnoj boji sa pozadinom od veganske kože po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1999 evra, a Honor svakom kupcu daje i zanimljive dodatne bonuse.

(IT mixer)