Honor Magic 6 Pro je prvi pametni telefon kojem je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka

 

Prema DXOMARK testu Honor Magic 6 Pro se ističe u svim segmentima sa zadnjom i selfi kamerom, audio iskustvom, ekranom i dugotrajnom baterijom.

Što se tiče međunarodnih pametnih telefona, Honor Magic 6 Pro je nesumnjivo jedan od najboljih Android telefona na tržištu, zahvaljujući skupu hardverskih karakteristika koje nadmašuju neke od njegovih konkurenata u premium segmentu vodećih telefona. Nedavno je Honor Magic 6 Pro uspio postići izvanredne rezultate na osnovu DXOMARK-ovih benchmark testova.

Podižući mobilnu fotografiju na novi nivo, Magic 6 Pro je nagrađen zlatom za zadnju i selfi kamere. Sofisticirani sistem vještačke inteligencije uređaja, koji uključuje prednju kameru visoke rezolucije i moćne zadnje kamere, obezbjeđuje zapanjujuće fotografije i video zapise u različitim uslovima. Sa ocjenom 155 na DXOMARK audio testu, Magic6 Pro se takođe dokazuje u pogledu audio performansi.

Takođe, OLED ekran rezolucije 1280 x 2800 piksela, sa frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, dobio je najbolju ocjenu od 157 na DXOMARK testu displeja.

Vodeći na listi baterija sa najvišim rezultatom od 157, Magic 6 Pro je opremljen baterijom od 5600 mAh koja obezbjeđuje više od tri i po dana autonomije uz umjerenu upotrebu.

Pet  zlatnih oznaka dodijeljenih pametnom telefonu Magic 6 Pro predstavljaju značajnu prekretnicu za Honor i industriju pametnih telefona.

„Veoma smo ponosni na izuzetna dostignuća Magic 6 Pro i DXOMARK-ovo priznanje od pet zlatnih oznaka. To je svjedočanstvo naše posvećenosti pomjeranju granica mogućeg sa pametnim telefonima. Magic 6 Pro oličava našu viziju pružanja neuporedivog korisničkog iskustva, kombinujući sječenje -edge tehnologije sa dizajnom fokusiranim na korisnika“, naglašavaju iz Honora.

Što se tiče hardverskih specifikacija, Honor Magic 6 Pro dolazi sa Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, u pratnji 12GB RAM-a, 512GB skladišnog prostora, kao i 6,8-inčnim 120Hz OLED ekranom sa maksimalnom osvijetljenošću od 5.000 nita. Takođe ima bateriju od 5.600 mAh i trostruku kameru sa glavnom od 50 MP, ultraširokom od 50 MP i teleobjektivom za periskop od 180 MP sa optičkim zumom od 2,5x.

Ovaj uređaj dolazi u crnoj i zelenoj boji, po početnoj cijeni od 1299 evra.

(IT mixer)