Huawei je na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu predstavio inovativne proizvode, a jedan od njih su i FreeBuds 3 bežične slušalice

Njihovu važnost i superiornost prepoznali su brojni relevantni svjetski mediji koji su nagradili Huawei FreeBuds 3 s čak 11 nagrada.

Huawei je tako dodatno ojačao svoju reputaciju tržišnog lidera kada je riječ o dizajnu proizvoda i inovacije.

Pročitajte još: Audio-Technica “true wireless” slušalice od $99 zvuče nevjerovatno

Kompanija je na IFA 2019 sajmu predstavila Kirin 990 čipset, FreeBuds 3 bežične slušalice s aktivnim blokiranjem vanjske buke, redizajnirani Huawei P30 Pro i WiFi Q2 Pro ruter.

Nagrađivani proizvodi vođeni su dobro poznatom Huaweijevom filozofijom koja stavlja korisnika u središte te mu pomoću proizvoda vrhunskih performansi i povezivosti olakšava svakodnevicu.

FreeBuds 3 slušalice istaknule su se malom potrošnjom energije, aktivnim blokiranjem vanjske buke, mogućnošću bežičnog punjenja i smanjenom latencijom zvuka koju će audiofili naročito cijeniti. Napredne mogućnosti povezivosti omogućuje Kirin A1, Huaweijev najnoviji čipset namijenjen audio i nosivim uređajima.

Zahvaljujući njemu, slušalice istovremeno korisniku omogućavaju vrhunsko audio iskustvo uz energetsku efikasnost pa je za preko 20 sati potrebno samo jednom napuniti njihovo kućište.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.