Huawei je na IFA sajmu u Berlinu predstavio novi dizajn Huawei P30 Pro uređaja koji sada dolazi u dvije nove boje.

Uz to, predstavljene su i nove karakteristike za uređivanje fotografija i videa koje pružaju vrhunske dodatne funkcije, dok novi EMUI10 korisniku nudi poboljšano iskustvo korišćenja.

Richard Yu, predsjednik Uprave Huawei CBG, je izjavio „Huawei P30 serija zadržala je poziciju korisničkog favorita u proteklih šest mjeseci, pri čemu se prodalo više od 16,5 milijuna uređaja, što je 53 posto više nego kao kod P20 serije. Novi P30 Pro pružiće poboljšano iskustvo fotografije te bogatije i uzbudljivije korisničko iskustvo u novim bojama i dizajna dvostruke teksture“.

Novi dizajn –nove mogućnosti s jedinstvenom perspektivom

 

Huawei P serija odlikuje se elegantnim dizajnom te bojama koje privlače pažnju, zbog čega je veoma popularna među ženskim i mlađim korisnicima.

Pročitajte još: Zvanično u prodaji Huawei P30 Pro sa 5x periskop zumom, 40MP SuperSensing fotoaparatima

Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti.

Područje oko leća kamere izrađeno je u visokoj sjajnoj površini, dok je zadnja strana uređaja sada u mat varijanti kako na njoj ne bi ostajali otisci prstiju.

 

Noćne fotografije su sada prirodnije

 

Noćni mod dobio je novu selfie funkciju kako bi noćne fotografije izgledale prirodnije, a nadograđena je i Huawei Vlog AI funkcija putem koje možete biti još kreativniji u stvaranju muzičkih videa.

Tako možete na video dodati omiljenu muziku, efekte, filtere itd.

 

P30 serija pokupila nagrade

 

U prvoj polovni 2019. godine, isporuka Huawei pametnih telefona dostigla je 118 miliona uređaja s godišnjim rastom od 24 posto.

Prema IDC podacima, isporuke Huawei (uključujući i Honor) dostigle su ukupno drugo mjesto u svijetu te prvo na kineskom tržištu u drugom kvartalu 2019. godine.

P30 seriju prepoznalo je više od 10 miliona korisnika koji su kupili neki od uređaja serije u 85 dana od njenog predstavljanja, što je rekordni rezultat za Huawei.

Kao savršen spoj tehnologije i umjetnosti, Huawei P30 serija osvojila je brojna relevatna priznanja duž cijelog svijeta, uključujući i za najbolji pametni telefon godine (2019-2020) od strane EISA-e.

(Byte)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.