Iako je prije nekoliko dana objavio da će, po svoj prilici, usljed sankcija Bijele Kuće, biti prinuđen da odustane od proizvodnje svojih Kirin čipova za mobilne uređaje, na drugom planu, Huawei sprema nešto „revolucionarno“.

Prema saznanjima iz insajderskih izvora, kineski tehnološki gigant bi uskoro trebalo da predstavi novi inovativni laptop računar opremljen „lebdećim“ ekranom.

Kako navodi GSM Arena, Huawei će 19. avgusta predstaviti revolucionarni laptop, opremljen ekranom u 3K rezoluciji sa izuzetno tankim okvirima.

Novi dizajn nazvan je „floating full-screen“, odnosno „lebdeći puni ekran“, a njegove ivice, odnosno okvir, gotovo je potpuno nevidljiv.

Izvori navode da bi dizajn praktično trebalo da „poništi“ ograničenje fizičkog okvira ekrana i korisniku ponudi „imerzivniju“ sliku i jasniji prikaz, prenosi „Telegraf.rs“.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.