Film koji donosi priču o životu u pariškom predgrađu “Jadnici“ u kinima od četvrtka 23. januara

 

Dobitnik nagrade žirija na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, višestruko nagrađivani debitantski naslov režisera Lady Ly-a film „JADNICI“ (LES MISÉRABLES) od četvrtka 23. januara. Ne propustite da pogledate u kinima širom BiH.

Stéphane se nedavno pridružio policijskoj jedinici za borbu protiv kriminala u pariskom predgrađu Montfermeil, u koje je Victor Hugo smjestio radnju svog slavnog romana “Jadnici”.

Zajedno s novim kolegama i iskusnim članovima jedinice – Chrisom i Gwadom – Stéphane ubrzo otkriva da među lokalnim bandama vlada velika napetost.

Pročitajte još: Star Wars: Rise of Skywalker scenario završio na eBay-u nakon što je John Boyega partijao i zaboravio na njega

Kada tokom pokušaja hapšenja osumnjičenika njih trojica bivaju prevladana, čitavu situaciju snima kamera drona, prijeteći da javno razotkrije realnu sliku svakodnevnog života.

Pogledajte trailer filma:

(Una film)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.