NBA zvijezda Janis Adetokumbo postao je prvi portparol WhatsApp-a

 

Janis Adetokumbo, dvostruki MVP, defanzivni igrač godine, kao i aktuelni NBA šampion i MVP finala, postao je prvi portparol WhatsApp-a u istorijskom dogovoru kompanije i košarkaša.

Meta je odlučila da povuče hrabar marketinški potez i tokom Ol-star vikenda u Klivlendu promovisali su Janisa kao novog člana WA porodice.

Janis Adetokumbo kaže da nije ni razmišljao kada su ga pozvali iz kompanije, pošto koristi samo WhatsApp za dopisivanje i preko njega se čuo sa porodicom, kada je iz Grčke otputovao u SAD kako bi igrao u NBA ligi.

Kako bi ozvaničili saradnju, Janis je na Ol-star vikendu nosio duks sa kapuljačom od Port Importala, koji je napravio Nigerijac Niki Okobuejo, a Adetokumbo je takođe nigerijskog porekla.

Na duksu je bio broj 234, uz prefiks plus, što je pozivni broj za Nigeriju. Takođe, sve to iz ide uz Janisov broj na dresu 34.

„Kada vidite Janisa pomislite na WA, kada vidite WA pomislite na Janisa“, jasan je Grk.

(B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.