Microsoft ima dvije mogućnosti da se pomjerite na listi čekanja i dobijete brži pristup novom Bing-u, koji sada pokreće ChatGPT

 

Microsoft-ov Bing je poboljšan sa ChatGPT iz OpenAI-a, vještačkom inteligencijom koja je sada dostupna za korišćenje, ali u ograničenom obliku.

Svako ko želi može da isproba nekoliko primjera upita dostupnih na Bing-ovoj web lokaciji, ali ako želite da probate više i dobijete pristup širim, ali još uvek ograničenim opcijama, moraćete da se pridružite listi čekanja.

Iako je Bing veoma daleko iza Google-ovog pretraživača u smislu tržišnog udjela, ugrađivanje vještačke inteligencije u rezultate pretrage je urađeno kako bi se povećalo interesovanje za Microsoft-ov pretraživač.

Ako ste zainteresovani da isprobate novi ograničeni pregled preuređenog Bing pretraživača, evo kako to možete da uradite.

Prvi korak do nove Bing liste čekanja je da odete na bing.com/new i kada se stranica učita, kliknite na plavo dugme „Pridruži se listi čekanja“.

Da biste se prijavili, moraćete da koristite Microsoft nalog. Možete se tako prijaviti sa postojećim Microsoft nalogom ili jednostavno kreirati novi nalog. Nakon što pratite sva uputstva, bićete preusmjereni nazad na stranicu za prijavu, gdje bi trebalo da piše „Odlično! Nalazite se na listi čekanja“.

 

Kako nadmašiti liste čekanja i dobiti brži pristup

 

Microsoft ima dvije mogućnosti da se pomjerite na listi čekanja i dobijete brži pristup novom Bing-u, koji sada pokreće vještačka inteligencija. Nakon registracije, stranica liste čekanja bi trebalo da ima novo dugme koje kaže „Pristupite novom Bingu brže“. Ako kliknete na njega, videćete dvije opcije.

 

Prva opcija je da vratite Microsoft podrazumijevana podešavanja na računar. To znači da će operativni sistem od vas tražiti da postavite Bing kao primarni pretraživač vašeg web pretraživača na MacOS-u ili Windows-u.

Druga opcija je da skenirate QR kod da biste instalirali aplikaciju Microsoft Bing. Skenirajte prikazani QR kod pomoću telefona ili tableta i preuzmite aplikaciju Microsoft Bing za iOS ili Android.

Važno je naglasiti da morate biti sigurni da ste prijavljeni na svoj Microsoft nalog kada radite bilo koju od gornje dvije opcije da biste dobili brži pristup novom Bing-u, inače se to neće računati za napredovanje na listi čekanja.

Microsoft nije rekao koliko dugo su korisnici morali da čekaju da dobiju ograničeni pregled Bing-a, osim što je rekao da će proširiti pregled na milione korisnika u narednim nedjeljama.

Kada dođe vaš red da pristupite, trebalo bi da dobijete e-poruku sa obavještenjem, pa redovno provjeravajte obavještenja putem e-pošte.

(Cnet)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.