Kijanu Rivs želi da se priključi vrlo ekskluzivnoj listi imena poput Roberta Patinsona, Kristijana Bejla, Džordža Klunija, Bena Afleka, Majkla Kitona i ostalih, i to tako da u jednom trenutku svoje karijere uskoči u kultni kostim i postane Betmen

 

Kijanu Rivs je nedavno pozajmio glas za Betmena u filmu „DC League of Super Pets, a novinarki televizije ExtraTV rekao je da bi rado pristao da bude Betman, ako bi mu tu ulogu ponudili iz Warner Brosa.

„Volim Betmena kao lika. Volim ga u stripovima, u filmovima, tako da mi je bilo super kad sam dobio priliku da pozajmim glas“, rekao je Kijanu dodavši da bi mu uloga Betmena bila „ostvarenje sna“.

Međutim, odmah je napomenuo kako to možda trenutno i nije realno jer „Robert Patinson obavlja odličan posao“. „Možda nekad u budućnosti. Možda kad bude bilo potrebe za nešto starijim Betmenom“, dodao je.

Kijanu Rivs ima 57 godina, i ako bi bio Betmen, bio bi jedan među najstarijim glumcima koji su glumili ovog superjunaka. piše index.hr. Međutim, ne bi bio i najstariji.

Kijanu Rivs zvijezda nove igre Cyberpunk 2077
Kijanu Rivs zvijezda nove igre Cyberpunk 2077

Tu bi titulu i dalje zadržao Majkl Kiton. Prema posljednjim informacijama trebalo bi da ponovo glumi Betmena u filmu „The Flash“, koji uskoro izlazi u bioskope. Kiton ima 70 godina, te će samim tim biti i „najstariji“ Betmen.

Majkl Kiton posjeduje mnogo vrlina, ali izgleda da skromnost nije jedna od njih, budući da je izjavio da je on bio najbolji Betmen.

Kad je upitan da li još uvek posjeduje Betmen odijelo, Kiton je izjavio da ga obuče svaki put kad izgubi na samopouzdanju, pa mora sebe da podsjeti da je on, zapravo, Betmen.

„Uvučem se u odijelo svaki put kad se osjetim nesigurno. U njemu čak pomalo šetam komšilukom“, dodao je Kiton.

Premijera SF akcije The Flash bi trebalo da bude održana 2022. godine.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.