Ajs Posejdon je kontroverzni gejmer koji tvrdi da se promijenio nabolje, da razume šta Twitch predstavlja, i smatra da zaslužuje još jednu šansu

 

Gejming platforma Twitch poznata je po tome što dijeli zabrane, međutim, u posljednje vrijeme sve češće se čuju glasovi protiv ovakve politike. Sve je više ljudi koji smatraju da nisu baš svi banovi potpuno zasluženi. Kad je u pitanju gejmer Ajs Posejdon, mišljenja su veoma podijeljena.

Ajs Posejdon (odnosno, Pol Denino) je kontroverzni gejmer koji ima prilično bizarnu istoriju sa platformom Twitch, ali i sa drugim striming platformama. Sada traži baš od ove kompanije da povuče trajnu zabranu.

 

A zašto je banovan?

 

Dok se, jednom prilikom, snimao na aerodromu, Ajs Posejdon je slučajno otkrio svojim gledaocima lokaciju i broj svog leta. Jedan od gledalaca je, potom, pozvao aerodrom i napravio lažnu pretnju bombom predstavljajući se kao Ajs Posejdon. Posle ovog incidenta, uslijedio je trajni ban.

Nakon toga, Ajs Posejdon je prešao na YouTube, ali dve godine kasnije morao je i tu da prestane sa strimingom. FBI mu je upao u kuću i zaplenio mu sve elektronske uređaje.

Mixer mu je pružio još jednu šansu, ali kako je i ova platforma ugašena, Ajs Posejdon je odlučio da se obrati Twitch-u i da pokuša da ih ubijedi da mu dozvole da se vrati.

Gejmer je priznao da je okupio „toksične“ fanove i podsticao njihovo ponašanje. Međutim, on tvrdi da se sada promijenio nabolje, da razume šta Twitch predstavlja, i smatra da zaslužuje još jednu šansu.

(Gamerant)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.