Globalni početak „Mi Fan Festival 2021“ događaja s ekskluzivnim popustima i pogodnostima u iznosu od više od 147 miliona dolara počeće 6. aprila na zvaničnim kanalima Xiaomi kompanije

 

Xiaomi je, zajedno s dvodnevnim mega eventom, najavio i početak svog godišnjeg događaja – Mi Fan Festival (MFF) 2021.

„Istražite sve mogućnosti“ tema je ovogodišnjeg festivala, a kako bi podstakao duh ove poruke Xiaomi će pokrenuti širok spektar kampanja na društvenim mrežama. Cilj im je pozvati Mi Fanove da razgovaraju i podijele svoja iskustva o Xiaomi-jevim proizvodima.

Globalni početak Mi Fan Festivala s ekskluzivnim popustima i pogodnostima u iznosu od više od 147 miliona američkih dolara počeće 6. aprila na zvaničnim kanalima kompanije.

Xiaomi će tokom Mi Fan Festivala sarađivati s više od 70 mrežnih platformi i 300 vanmrežnih partnera na 59 tržišta. A sve s razlogom da širom svijeta omogući prodaju svojih proizvoda po sniženim cijenama, a obezbijedio je i jedno posebno izdanje pametnog telefona.

Google i Qualcomm Technologies takođe slave dan osnivanja Xiaomija kroz MFF 2021. U zajedničkom stvaranju plakata za MFF 2021 jedinstveni vizuelni simbol „&“ koristi se kao ključna kreativna ideja slike. On simbolizuje blisku saradnju između Xiaomi-ja i Google-a te Xiaomi-ja i Qualcomm Technologies. Plakati, takođe, kombinuju „beskonačni koncept Möbius-ovog prstena“ kako bi poručili da s Xiaomi kompanije nastoje donijeti beskrajne mogućnosti u živote korisnika.

 

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition

 

Na ovogodišnjem Mi Fan Festivalu, Xiaomi će lansirati Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition. Ovaj model dolazi u paketu s kosmički nadahnutim dizajnom.

Redmi Note 10 Pro Special Edition

Na prednjoj strani kutije nalazi se slika astronauta koji plutaju galaksijama. Kutija takođe sadrži razglednicu Mi Fan Festivala s likom astronauta. Na poleđini razglednice nalazi se naljepnica s temom Mi Fan Festival.

Za ovogodišnji Mi Fan Festival odabrana je boja Gradient Bronze u prirodnoj metalno-sjajnoj boji, a na zadnjoj strani biće otisnuta ekskluzivna ikona Mi Fan Festival 2021.

Kao specijalni pametni telefon, a ujedno i suvenir ovogodišnjeg Mi Fan Festivala, Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition prodavaće se u ograničenim količinama širom svijeta.

 

Lansirana tematska pjesma

 

Kako bi proslavili MFF 2021, Xiaomi Global Mi Community oficijelno je lansirao svoju tematsku pjesmu „A Melody for Mi“ koju su kreirali Mi Fanovi iz 15 različitih zemalja.

Oko 1000 Mi ljubitelja učestvovalo je u ovom projektu pisanja pjesme. Odabrani su prilozi 30 Mi Fanova koji su korišćeni za komponovanje muzike i teksta.

Pjesma izražava neprekidnu težnju Mi Fanova za boljim životom, usresređenim na ljubav, strast, inovacije, vitalnost i pametniji život za sve. Dakle, pjesmu na vrijednostima koje Xiaomi prenosi Mi Fanovima već više od deset godina.

Danas Mi Fanovi poručuju istu poruku svijetu. Zajedno, ujedinjeni istom vizijom, Mi Fanovi pokazuju odlučno povjerenje i vjeru u izgradnju boljeg svijeta.

Pjesma „A Melody for Mi“ postavljena je kao zvanična melodija zvona i prenesena u Mi Theme Store gdje je korisnici iz cijelog svijeta mogu da preuzmu. Pjesma će se upotrebljavati i u službi za korisnike dok korisnici čekaju red na liniji.

Prvi MFF održan je 6. aprila 2012. u Kini kada je Xiaomi odlučio da pokrene događaj za proslavu dvogodišnjice svog osnivanja.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.