Lenovo Legion telefon za gejmere ​​biće predstavljen 22. jula, a danas je, sedam dana prije predstavljanja, telefon u predprodaji / dostupan za rezervacije u Kini. Lenovo je objavio neke od glavnih karakteristika telefona – Snapdragon 865+ čipset i ultra brzo bežično punjenje.

Već znamo da će telefon biti uređaj koji je striktno orijentisan za igre. Uređaj će imati arhitekturu srednjeg okvira za bolje prijanjanje i hlađenje, a isporučivaće se sa sekundarnim USB-C priključkom na dužoj strani, tako da kabl uvijek ostaje uključen u toku igranja bez problema.

Imajući dva USB-C priključka omogućiće da Lenovo Legion podnese 90W Super Flash Charge koji bi trebao istovremeno puniti obe baterijske ćelije za koje se govori da imaju ukupni kapacitet od 5.000 mAh. Arhitektura telefona imaće i dvostruki linearni motor po X-osi za vibracije. Ekran će imati brzinu osvježavanja od 144 Hz, pod uslovom da igra to podržava.

Cijena uređaja ostaje veliko pitanje. Takođe nije poznato hoće li Lenovo lansirati verziju s popustom, razvijenu s određenim provajderom ili glavnim igračkim partnerom, baš kao što su to radili Asus i Tencent s telefonom ROG Phone II u Kini.

(GSMarena)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.