Lenovo je predstavio „Legion Go“, mobilni računar za igranje igara koji se ističe svojim impresivnim performansama. Pokreće ga AMD Ryzen Z1 Extreme procesor, podržan sa 16GB LPDDR5X-7500MHz memorije. Ovaj uređaj takođe dolazi sa 8.8-inčnim QHD ekranom koji pruža izuzetno uživanje u gejmingu.

U posljednjih nekoliko godina, interesovanje za mobilne računare namenjene gejmingu je u konstantnom porastu. U tom kontekstu, Lenovo „Legion Go“ se ističe kao jedan od najnovijih dodataka ovom tržištu, sa ciljem da postane lider u ovoj kategoriji. AMD-ova tehnologija mobilnih procesora sa integrisanom grafikom omogućava uređaju da se istakne u konkurenciji.

Pored izvanrednih performansi, Lenovo „Legion Go“ se može pohvaliti visokokvalitetnim dizajnom i impresivnim karakteristikama koje pružaju potpuno iskustvo gejminga. Sa cijenom od 700 američkih dolara, ovaj mobilni računar je dostupan korisnicima koji žele da ulože u vrhunsko gejming iskustvo.

Posebno treba istaći 8.8-inčni QHD (2560×1600) IPS ekran osetljiv na dodir, koji omogućava korisnicima da uživaju u jasnim slikama sa bogatim bojama. Svojim specifikacijama kao što su 500 nita osvetljenosti, 144Hz osvježavanja i 97 odsto tačnosti boja DCI-P3, Lenovo „Legion Go“ pruža vrhunsku sliku koja zadovoljava potrebe čak i najzahtjevnijih gejmera.

Više informacija možete pronaći na Lenovo zvaničnoj web stranci klikom ovdje.