Jedna od najočekivanijih igara ovoga ljeta – Wolfenstein: Youngblood, dobila je trejler u čast izlaska, kao što Bethesda tradicionalno radi sa svim svojim naslovima.

Trejler prati naracija B.J. Blazkovica, koji u ovoj igri nije glavni protagonista. On savetuje svoje ćerke bliznakinje kako da nemilosrdno pristupaju u borbi sa nacistima.

Soph i Jess imaju zadatak da eliminišu što više nacista u okupiranom Parizu, 80-tih godina prošlog veka.

Preporučeni tekst: E3 2019 najbolje igre i tehnologija: Final Fantasy 7 Remake, Cyberpunk 2077…

Trejler nam, takođe, prikazuje i vrste neprijatelja koje nas u igri očekuju, zatim bogate opcije za kastomizaciju i nadogradnju oružja, kao i dosta akcije.

Wolfenstein: Youngblood se dosta razlikuje od ostalih dijelova serijala, jer posjeduje RPG-lite elemente. Kako sve to funkcioniše saznaćemo za nekoliko dana.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će sve verzije biti dostupne istog dana, Bethesda je odlučila da PC igrače obraduje dan ranije. Tako jeće PC verzija zvanično dostupna od danas 25, dok će na PS4, Xbox One i Switch konzole stići dan kasnije tj. 26. jula.

(ITmixer / Play.co.rs)

 

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.