Iako je ova informacija odavno procurila na Twitter-u, Respawn je sada i zvanično predstavio najnoviju junakinju svoje Battle Royale igre. Loba Andrade je novi heroj koji stiže u u Apex Legends. Još od trenutka kada se pojavio trejler za Revenanta, znali smo samo da je pitanje vremene kada će se devojčica iz tog klipa pojaviti sa željom za osvetom.

Mnogo godina je prošlo od kada se njen život okrenuo naglavačke i od tada Loba Andrade nije zaboravila Revenanta. Konačno ga je pronašla i sprema je za osvetu.

Fanovi igre su prvi put primetili Lobu u trejleru za četvrtu sezonu Apex Legends-a, kada je Revenant brutalno ubio roditelje ispred nje. Od tada je devojčica izrasla u legendarnog lopova koji je „naviknut da dobije ono što želi – bez obzira koliko je dobro čuvano“, navodi Respawn.

Još uvek nam nisu poznate njene magije, ali zato znamo da ona dolazi sa početkom 5. sezone Apexa, koja počinje 12. maja.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.