Riot nerfovao meta-dominantne heroje Aatrox, Akali i Xayah

Riot je juče izbacio listu novih promjena, koje čine ažuriranje 9.18 koje je  i posljednje prije nego što dobijemo veliko ažuriranje 9.19, koje će se koristiti na Svjetskom League of Legends šampionatu.

Fokus ovog ažuriranja je najviše na nerfovima za meta-dominatne heroje, kao što su Aatrox, Akali i Xayah. Aatrox će od sada imati znatno slabiju lejning fazu, pošto mu je umanjen heal pri udaranju kripova. Ovo drastično smanjuje njegovu izdrživost, pa će od sada biti lakše da ga otjerate sa vašeg lejna.

Akali je takođe dobila nerf u ranim fazama meča. Prvo korišćenje njenog ultija više neće stanovati, dok će drugo raditi manje štete. Cooldown prvog nivao njenog ultija je takođe povećan.

Xayah je još jedan heroj koji je nanosio previše sigurne štete na početku mečeva. Zbog toga je Riot odlučio da joj smani armor na početku i da joj poveća cooldown na njenom ultiju.

Što se tiče bafova, Lee Sin, Ekko i Teemo mogu da budu zadovoljni, ali opet ono što je najvažnije sada, je taj peč 9.19, koji bi trebao da stigne svakog dana. Svjetski šampionat počinje za nešto više od 20 dana, što će dati dovoljno vremena igračima da se spreme za največi League of Legends turnir godine.

(RUR)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.