Početak decembra umije da bude frustrirajući sa hladnim vremenom ali tu je Games.CON da podigne atmosferu a pomoću Matchabout aplikacije saznajte sve o sajmu

 

Predstavljamo vam aplikaciju MatchAbout pomoću koje možete da saznate sve zanimljive informacije o tome koga možete da očekujete o Games.CON

Games.con je najveći festival igara i pop kulture u regionu. Prva i jedina veća konvencija u Srbiji okuplja kompletnu modernu industriju zabave pod jednim krovom!

Saznajte sve zanimljive informacije o tome koga možete da očekujete na Games.CON, a za vrijeme sajma čekirajte aplikaciju i koristite je kao putokaz, ali i kao podsjetnik šta vas sve očekuje u vidu programa na različitim štandovima.

Pored informacija kao što su na kojim štandovima će se nalaziti vaši omiljeni brendovi, kao i gde će se održavati različite nagradne igre, ova aplikacija će vas obavještavati i o turnirima, tako da ćete uvijek moći da pratite rezultate vaših omiljenih timova.

Pored samih izlagača, svi posjetioci će imati pristup aplikaciji gde će moći da ostavljaju svoje mišljenje i komentare. Naravno, za sve gejmere koji budu koristili ovu aplikaciju za vrijeme Games.CON-a, pripremljena je posebna zabava u vidu Treasure Hunt-a, gde će se moći osvojii vrijedne nagrade!

Za ovo će vam biti potrebno ozbiljno levelovanje, kao i dobre patike, jer ćete morati da obiđete cio sajam, da riješite sve igre koje su vam pripremljene, a samo najbolji će pobijediti!

Ove godine će sve biti pomoću Matchabout aplikacija samo na klik od vas, tako da, ako još niste krenuli da se spremate za sajam, sada je vrijeme da to uradite!

Aplikaciju možete skinuti ovdje:

Apple store Google play store

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.