Mila Jovović kao lik stiže u popularnu video-igru Monster Hunter World

 

Capcom je kompanija koja voli da organizuje razne saradnje, pa nije čudno što ćemo ovog decembra moći da izaberemo lik u video-igri Monster Hunter World, a to će biti Mila Jovović.

Kao što je to bio slučaj sa prethodnim saradnjama, novi sadržaj dolazi kao Event Quest koji će biti dostupan određeno vrijeme korisnicima Iceborne-a na svim platformama.

„Kvest“ je sačinjen iz dva dijela, a u prvom ćete se boriti protiv Crnog Diablosa. Nakon toga, na crtu ćete izaći Greater Rathalosu. Oba kvesta možete jedino sami da igrate, a potreban vam je i Master Rank (MR1 ili veći).

Kada pređete ove misije, imate šansu da dobijate slojeviti oklop i specijalnu opremu. Oklop je posebno zanimljiv jer vas transformiše u Artemis (ime lika kojeg Mila Jovović tumači u filmu), mada postoji imogućnost i da napravite Artemis komplet.

Glumica je pozajmila glas liku u Monster Hunter World video-igri, a obe misije moguće je igrati između 2. i 4. decembra.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.