Nova Motorola Razr, kako navode u kompaniji, zbog velike potražnje, koja je prerasla planove snabdijevanja neće biti dostupan 26. decembra

 

Za sve one koji su sa nestrpljenjem iščekivali da novi-stari model iz Motorole, sklopivi Motorola Razr, bude dostupan za naručivanje 26. decembra – stigle su loše vijesti. Kompanija je, naime, saopštila da će „malo“ odložiti lansiranje ovog modela zbog, kako kažu, velike potražnje.

Ne zna se kada će tačno početi naručivanje, ali u Motoroli kažu da „ne predviđaju značajan pomak od planiranih vremenskih rokova“.

Kako prenosi Engadget, čudno je da Motorola nije predvidjela veliku potražnju za modelom Razr.

Možda su u kompaniji vjerovali da će visoka cena telefona od 1.500 dolara privući samo mali dio kupaca. Uostalom, telefon koristi pomalo zastareli Snapdragon 710 CPU, a kamere i kapacitet baterije nisu na nivou drugih premijum telefona na tržištu.

Ipak, očigledno su mnogi spremni da zanemare te nedostatke kako bi dobili ovaj elegantan, sklopivi telefon.

Kako navode u kompaniji Motorola, „od prve najave u novembru, novi Motorola Razr doživeo je veliku potražnju, koja je prerasla planove snabdijevanja. Motorola je odlučila da prilagodi vrijeme za lansiranje modela Razr kako bi što bolje odgovorila na povećanu potražnju. Radimo na utvrđivanju odgovarajućeg rasporeda i ne očekujemo značajniji pomak od planiranih vremenskih rokova“.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.