MyTherapy aplikacija biće od koristi svima onima koji redovno moraju uzimaju terapiju a uz to je i besplatna

 

MyTherapy besplatna aplikacija će naročito pomoći onima koji su tek počeli uzimati terapiju ili su jednostavno skloni povremeno da zaborave popiti prepisani lijek. Ona je pouzdan podsjetnik da je vrijeme za uzimanje lijeka, a nudi i neke druge korisne mogućnosti.

Svi oni koji redovno moraju piti lijekove koji su im propisani kroz terapiju, dobro znaju da se ponekad može dogoditi da se uzimanje lijeka preskoči. U dobrom djelu slučajeva to ne bi trebalo biti opasno i samo treba da redovno nastave sa terapijom u propisano vrijeme.

Kako bi se u budućnosti spriječilo da zaborave uzimati lijekove, mogu se osloniti na ovu aplikaciju.

MyTherapy je dobro napravljena besplatna aplikacija. Ona će s jedne strane podsjećati kada je vrijeme da se uzme propisani lijek, a s druge strane će omogućiti da se na jednostavan način prati zdravstveno stanje tokom vremena. Na taj nači se može ustanoviti da li je terapija koju se prima odgovarajuća i možda još važnije, uspješna.

U aplikaciju mogu da se unose različiti rezultati mjerenja kao što su, na primjer, vrijednosti krvnog pritiska ili razine šećera, baš kao što mogu da se bilježe aktivnosti.

Može se napraviti popis lijekova koji se moraju trošiti zajedno s vremenom kada se moraju uzeti i u kojoj količini. Osim toga, moguće je bilježiti i raspoloženja, promjene težine i mnogo toga još.

Dobro je i to što je moguće da se uključe i drugi članovi porodice koji će pomoći pri motivaciji da se na vrijeme uzimaju lijekovi.

Mnogima će dobro doći to što je pregled istorije zdravstvenog stanja moguće dobiti u PDF formatu. PDF dokument možete da podijelite sa svojim doktorom. Veoma korisno, zar ne?

(Bug)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.