Najbolji prijatelj svih tehnoloških portala je opet u akciji. Tviteraš IceUniverse još jednom je donio apsolutnu bombu od vijesti pa je na svom profilu objavio dizajn Samsungovog Galaxy Fold-a 2!

 

IceUniverse je jako pouzdan i cijenjen izvor informacija u svijetu pametnih telefona. Do sada je bez većih grešaka nagovjestio Fold 1, Note 10 seriju, S20 seriju te Z Flip među mnoštvom drugih stvari koje je objavio. Vjerujemo da ni za dizajn Galaxy Fold-a 2 smartfona neće omanuti.

Fold 2 će, kao što se iz slike može vidjete, imati tanje rubove ekrana. Tu je diskretnija prednja kamera te generalno ispoliraniji dizajn telefona.

Slika je vjerojatno promotivna pa se na njoj ne može pouzdano vidjeti centralni pregib.

Zato je u sljedećem tvitu rekao: „U početku sam mislio da je mjesto za rupu čudno, ali onda sam pažljivo razmislio o tome. Ovo bi mogla biti najprikladnija lokacija.“

Poznavajući IceUniverseov dobar posao, neće trebati dugo da nam pruži kompletnu listu specifikacija i slike “uživo”.

Prašina oko Folda 2 ovime će se dodatno uzburkati. Biće interesantno pratiti šta to Samsung planira da promijeni i koje su promjene na originalnom dizajnu i preklopkama.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.