I ove godine na Zagrebačkom velesajmu se održava najveći hrvatski sajam gejminga Reboot Infogamer 2023 Powered by A1

 

Reboot Infogamer 2023 Powered by A1 nudi veliki broj sadržaja namijenjenih gejmerima, pa ćete između ostalog imati priliku da isprobate najnovije i retro video igrice. Možete posjetiti VR zonu sljedeće generacije sa skoro dvadeset najnovijih VR headset-ova, uključujući Meta Quest 3 i PSVR 2. Prisustvujte atraktivnim finalima takmičenja A1 Adria lige i naravno pronađite obilje takozvanih „robnih“ proizvoda vezanih za vaše omiljene igre.

Pored toga, na sajmu ćete naći brojne lokalne i regionalne igrače influensere i strimere i brojne druge događaje koji se odvijaju na 10.000 m2 izložbenog prostora. Na sajmu se predstavlja više od 90 izlagača, uključujući najveće svjetske izdavače igara i hardverske brendove.

 

A1 Gaming Hub

 

Za sve ljubitelje video igara koji s nestrpljenjem očekuju Reboot InfoGamer powered by A1, A1 Hrvatska priprema posebno iznenađenje – A1 Gaming Hub. Smještena na ulazu u paviljon 8a, ova gejming prikolica ponudiće posjetiocima jedinstvenu priliku da uživaju u igrama na različitim platformama.

U A1 Gaming Hubu posjetioci će imati priliku da isprobaju najnovije igraće konzole, kao što su PlayStation 5, računare i moderne mobilne uređaje. Ovo je savršeno mjesto za sve one koji žele da testiraju svoje vještine ili jednostavno uživaju u najnovijim naslovima u svijetu video igara.

Reboot Infogamer 2023 će trajati četiri dana, od 9. do 12. novembra, održavaće se svakog dana od 10.00 do 20.00 časova, a biletarnice na ulazima biće otvorene sat ranije.

Ako niste u prilici da odete na Zagrebački Velesajam, možete se priključiti na livestream koji se odvija na Reboot Infogamer 2023 YouTube kanalu. Vidjećete interesantne intervjue s ekspertima hrvatske gejming industrije, panele o različitim temama kao što je očuvanje okoline, odgovorno influensanje i mnoge druge!

MS Energy, eMobility partner InfoGamer-a nagrađuje vas sa r10 eRomobil-om ako posjetite sajam i ispunite uslove.

Sva pravila se nalaze na MS Energy Instagram stranici , posjetite ih, pročitajte pravila i osvojite odličan eRomobil koji vam olakšava svakodnevno kretanje! Sa top brzinom od 25km/h i dometom do 30 kilometara, uštedite na živcima i gorivu dok se vozite na MS Energy eRomobilu.

Sve vrste ulaznica jeftinije su u online prodaji za čitavo vrijeme trajanja sajma na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice

(IT mixer)