CS:GO Banjaluka 2019 nagradni fond $150.000

 

Organizator turnira, Qi League, koji je prošle godine održao Qi Invitational u Beogradu vraća se ove godine u Bosnu i Hercegovinu u Banjaluku sa duplo većim nagradnim fondom. Na turniru će se 8 ekipa takmičiti za ukupan nagradni fond, koji iznosi $150.000.

Azijske kvalifikacije su već uveliko u toku, pa su MVP PK i 5Power dvije ekipe koje se bore za svoje mjesto u Banjaluci, kao i nagradu od $5,000. Sada su najavljene i evropske kvalifikacije, koje bi uskoro trebale i da započnu.

Pobjednici oba otvorena kvalifikaciona turnira, koja se održavaju od 7-10. novembra će se plasirati na zatovrene kvalifikacije, gde će ih sačekati 14 ekipa sa direktnom pozivnicom. Tada će ekipe biti raspodijeljene u grupe, pa će se od 11-20. novembra takmičiti za jedno mjesto koje vodi na veliki LAN turnir.

Sam turnir u Banjaluci održaće se od 13-15. novembra, gde će se pored evropskog i azijskog kvalifikanta, takmičiti još 6 ekipa, koje će dobiti direktne pozivnice.

(RUR)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.