Dodatak za stilizovanu trku Need for Speed Heat biće dostupan na više platformi: PC, PlayStation 4 i Xbox One od 9. juna

 

Need for Speed Heat postaće prvi naslov iz EA koji podržava igru za igrača na više platformi, zahvaljujući nadogradnji koja će biti dostupna od danas.

Nova karakteristika će PC gejmerima da omogući igranje s prijateljima koji imaju druge platforme poput PlayStation 4 ili Xbox One.

Nakon što instalirate nadogradnju, dobićete opciju da uključite ‘crossplay’. Ako novu karakteristiku odbijete, uvijek je možete ponovno da aktivirate u postavkama privatnosti.

Drago nam je reći da je Need for Speed Heat Heat napravio dugo željeni korak prema staroj slavi serijala, ali potreban je još dugi put da nas potpuno oduševi sa žestokim, neočekivanim akcijama.

Need for Speed Heat 16. juna dolazi na EA Access i Origin Access. Kompanija takođe najavljuje niz noviteta vezanih uz NFS koje planira razotkriti tokom predstavljanja 18. juna.

Iako pripremaju niz noviteta vezanih uz postojeće naslove, EA nije objavio ništa vezano za budućnost franšize. Jedino što znamo je da igre razvija tim iza Burnout serijala, Criterion Games.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.