Neowiz i Round8 Studio danas su predstavili prvi video za igru Lies of P, fantastično barokni akcioni RPG inspirisan klasičnim italijanskim romanom Pinokio od Karla Kolodija

 

Početkom godine južnokorejski studio Round8 je objavio da rade na Dark Souls klonu zasnovanom na Pinokiju, a ove nedelje je izašao trejler za Lies of P igru, koja dokazuje da priče nisu bile samo klasične bajke.

Lies of P igra bi trebalo da dođe na PlayStation 5, Xbox Series X i PC negde tokom 2023. godine.

Gamplay podsjeća upravo na igru koja vuče inspiraciju iz Dark Souls franšize. Možete se lično uvjeriti ako pogledate snimak na kraju teksta, a mi smo primjetili sve dežurne krivce. Sjajnu grafiku, brzu i brutalnu borbu, različita oružja, neprijatelje i slično. Na prvi pogled izgleda kao nastavak PlayStation ekskluzive Bloodborne.

Uz video, izdavač Neowiz Games je dodao i kratak opis igre. Srušeni, ali nekada prelijepi grad Krat je u potpunosti prikazan u novom videu. Odvratni i uvrnuti automati vladaju pejsažom, a na P je da pronađe gospodina Geppetta i preokrene nesreću koja je zadesila Krata.

Interesantna je i mehanika laganja u igri jer je napisano da što više lažemo, to postajemo sve više ljudsko biće sa svim prednostima i nedostacima.

Pinokio posjeduje i mehaničku ruku na koju ćemo moći da nadogradimo alate kao što je grepling huk. Sekiro sigurno ne spava mirno večeras.

Više informacija o igri Lies of P saznaće se sljedeće nedjelje na G-STAR gejming konvenciji u Južnoj Koreji koja počinje 17. novembra.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.