Američki strip i manga izdavač Dark Horse Comics, tiho je ažurirao stranu posvećenu God of War: Fallen God stripu i ubacio datum izlaska

 

Već duže vremena nije bilo sigurno da li će God of War: Fallen God strip uopšte izaći, ali danas smo saznali da prvi broj stiže 10. marta 2021.

Dark Horse Comics je u julu potvrdio da projekat nije otkazan već da se datum objave samo pomjera zbog kovida.

God of War: Fallen God će se koncentrisati na Kratosove avanture i nastaviti tamo gdje je igra God of War 3 stala. To znači da ćemo saznati kako se Kratos uopšte i našao u nordijskim predjelima. Možda ćemo i saznati i koja je to hrabra duša uspjela da osvoji srce preblijedjelog spartanca koji je isjekao čitave horde ratnika i bogova u svom mučnom životu.

U kratkom opisu stripa napominje se da Kratos bježi od svoje prošlosti u pustinju u kojoj se suočava sa ličnim demonima i samim sobom što ga dovodi na prag ludila, možda će se strip baviti više psihičkim nego fizičkim naporima?

Strip je kategorisan kao video igra, horor, fantastika, akciona/avantura i biće dostupan u različitim digitalnim prodavnicama za 3.99 dolara. Više detalja o stripu možete saznati na zvaničnom Dark Horse sajtu.

Ovo dolazi pod konac sa novom God of War igrom, sa podnaslovom Ragnarok, koja se prema glasinama treba pojaviti negdje u februaru naredne godine.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.