OnePlus nastavlja sa politikom rafalnih ažuriranja odmah nakon lansiranja novog telefona, a stvari nisu drukčije za Nord, čak i ako je telefon srednje klase.

 

Telefon sada dobija još jedno ažuriranje softvera. Ovo je OxygenOS 10.5.4 i postepeno se instalira u indijske i globalne modele, s tim da će uskoro uslijediti posebno ažuriranje za OnePlus Nord EU verziju.

 

Šta donosi novo OnePlus Nord ažuriranje

 

Dnevnik izmjena spominje poboljšanu brzinu pokretanja aplikacije Gallery, poboljšani doživljaj prikaza (ostaje da se vidi da li to znači da je fiksirana nijansa pri slaboj svjetlosti), bolji kvalitet kamere u videopozivima, bolja preciznost boja i balans bijele boje za niže- svjetlo kod selfija, poboljšana živost i preciznost boje makro kamere.

Uz to, popravljeni su problemi poput nemogućnosti pridruživanja Red Cable Clubu u Indiji, pozadinske muzike koja se pušta prilikom pokretanja prednje kamere i Notesa koja se u Indiji ne sinhronizuju.

Kao i obično, to je postepeno predstavljanje. Danas će ga dobiti mali procenat korisnika, sa širokom dostupnošću koja će uslijediti u roku od nekoliko dana ako se ne otkriju programske greške.

Više o samom telefonu možete pročitati ovdje.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.