Zaštitite svoj nalog dvofaktorskom autentifikacijom na Origin platformi i dobijate od 1. novembra cijelih mjesec dana Origin Access pretplate potpuno besplatno

 

Zaštita korisničkih naloga je, kako za same korisnike, pa tako i za kompanije, postala prioritet u današnjem svijetu.

Sve veći broj se odlučuje za dvofaktorsku autentikaciju naloga (2FA), koja pri svakom logovanju pored šifre zahtjeva i specijalni kod koji se dobija putem SMS-a ili mejla.

Ova opcija već postoji na Origin platformi kompanije Electronic Arts, a sada je riješeno da se korisnici dodatno motivišu na uvođenje dodatnog stepena zaštite.

Sa tim ciljem, Electronic Arts je odlučio da svakog korisnika koji omogući 2FA časti sa besplatnih mjesec dana Origin Access pretplate. Dakle, potrebno je samo da u podešavanjima naloga zakačite ovu opciju i da odaberete način dodatne verifikacije – mejl, SMS, poziv.

Ova promocija traje sve do kraja oktobra, a besplatni mjesec na Origin Access servisu počinje 1. novembra.

Ovo je win-win situacija za sve korisnike, pošto će dobijaju dodatni stepen bezbjednosti, a ujedno imaju prilike da se oprobaju u velikom broju igara koji Origin Access nudi.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.