Hermen Hulst, prvi čovjek svih razvojnih studija u okviru Sony Interactive Entertainment-a, otkrio je kada će igrači širom svijeta moći da zaigraju dve željno iščekivane PS4 ekskluzive – The Last of Us II i Ghost of Tsushima

 

Kako se situacija po pitanju svjetske distribucije igara polako popravlja, Hulst je na zvaničnom PlayStation Blogu objavio i tačan datum izlaska The Last of Us II i Ghost of Tsushima.

 

The Last of Us II

 

The Last of Us II dio je nadolazeća akcijsko-avanturistička horor video-igra, koja se igra iz perspektive treće osobe.

Igrači mogu koristiti vatreno oružje, improvizovano oružje i prikrivene podatke za odbranu od neprijateljskih ljudi i kanibalističkih stvorenja zaraženih mutiranim sojem gljivice Cordyceps.

Video-igra The Last of Us II biće objavljena širom svijeta 19. juna.

 

Ghost of Tsushima

 

Sa Ghost of Tsushima istražite više od bojnog polja kako biste doživjeli feudalni Japan kao nikad dosad.

U ovoj akcijskoj avanturi otvorenog svijeta putovaćete prostranim krajolicima i proširenim terenom da biste se suočili s bogatim likovima, otkrili drevne spomenike i skrivenu ljepotu Tsushime.

Istražite studiozno osmišljene regije koje prikazuju raznolikost života na ogromnom ostrvu, od valovitih polja i spokojnih hramova do drevnih šuma, sela i golih planinskih predjela.

Video-igra Ghost of Tsushima izlazi 17. jula.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.