Prije nekoliko dana zavšen je Svjetski Fortnite Šampionat, a odmah nakon toga počela je nova, 10. sezona. Odmah je izašao i trejler, a ubrzo nakon toga na sajtu našla se i kompletna lista svih promjena, kojih kao i uvijek ima pregršt. Novi Battle Pass, 100 nivoa, kao i 100 poptuno novih nagrada.

Kao što možete vidjeti u trejleru, glavni novitet je definitvno – B.R.U.T.E – Kao što se i čini, ovo prevozno sredstvo je veoma moćno. Velikog robota možete da vozite vi i vaš saigrač. Jedan će upravljati volanom, dok će drugi biti zadužen da nanese štetu protivnicima.

Fortnite obara rekorde, preko 250 miliona igrača

Fortnite sezona X donosi Rift Zone – tzv. tačke interesa, koje će biti nalik nekim starim zonama sa potpuno novim karakteristikama.

Battle Pass takođe donosi neke nove opcije. Pored velikog broja novih tematskih skinova, stiže i opcija davanja paketića. Do 15. avgusta moći ćete da častite nekoga Battle Passom. Prva kupovina će vama donijeti Gift Box, o kome trenutno nema puno informacija.

Fortnite v10.00 zakrpa donosi veliki broj popravki i potpuno novih oružja koje možete pronaći – OVDJE!

(IT mixer / RUR)

 

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.