Čen San-juan, širom interneta poznat kao tajvanski „Pokemon Go deda“, unaprijedio je svoj bicikli koji koristi za igranje svoje omiljene igrice, montirajući na njega čak 64 pametna telefona na njegov upravljač.

Pročitajte još u rubrici zanimljivosti:

Fotografije simpatičnog starca, na kojima se vidi kako igra Pokemon Go na 11 telefona prikačenih na njegov bicikl, postale su viralne 2018. godine.

Tokom protekle dvije godine, ovaj „gejmer djedica“ stalno je dodavao nove telefone na svoj bicikl. Prošle, 2019. godine, koristio je 45 uređaja, na kojima je pokušavao da iz sve pohvata.

U intervjuu, koji je dao 2018, Čen je objasnio da počeo da igra Pokemon Go kada ga je unuk naučio, i da se igricom potpuno zarazio.

Takođe, je rekao i da igra igru samo da bi hvatao i apgrejdovao rijetke pokemone, i da rijetko kada učestvuje partijama za više igrača. A zbog velikog broja telefona koji se nalaze na prednjem dijelu njegovog dvotočkaša, mediji su ga prozvali „paun bicikl“, prenosi „Telegraf.rs„.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.